Eigentijds en comfortabel wonen in de mooiste stad van Overijssel

Bruningmeyer bevindt zich op een bijzondere locatie op loopafstand van het levendige centrum van Enschede. Het gebouw markeert de hoek van de Molenstraat met de Niermansgang en maakt daarmee onderdeel uit van het totaalplan 'Spoorzone', hiermee vormt het toegang tot het achterliggende woongebied. Aan de rustige en verkeersluwe Niermansgang bevindt zich de ruime entree naar de half verdiepte parkeergarage en de individuele bergingen op de begane grond.
Bruningmeyer is een modern woongebouw van zeven woonverdiepingen met lichte en comfortabele appartementen, één stadswoning en twee penthouses die allen beschikken over royale buitenruimtes, maar 'Bruningmeyer' heeft nog meer te bieden. Voor de energiebehoefte van de algemene ruimten worden zonnepanelen geïnstalleerd. De koopappartementen op de vijfde en zesde etage en de stadswoning beschikken over eigen zonnepanelen, duurzaamheid staat centraal!

Grote diversiteit aan appartementen in een bijzonder gebouw

Paul Wolters van studio DAD is de architect van dit unieke gebouw. De buitengevels kenmerken zich in uitstraling en vormgeving. Er ontstaat een perfecte aansluiting met de omgeving door de samenstelling van de panden in hoogte en kleur te laten verschillen. Het bestaande pand 'Bruningmeyer' is op een zorgvuldige manier in het totaalplan opgenomen. De indeling van de koopappartementen biedt nog enige flexibilieit en wordt dus zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van de bewoners.

Enschede biedt sfeerproeven en ambachtelijke producten op loopafstand

Enschede is een echte winkelstad! De winkels in de binnenstad zijn zeven dagen per week geopend. Rondom het H.J. van Heekplein vind je bekende ketens als Zara, Mango, Primark en Decathlon. In de gezellige kleine winkelstraatjes, zoals de Haverstraatpassage, Walstraat, De Heurne en Zuiderhagen, zijn veel lokale speciaalzaken en charmante boetiekjes gevestigd. De Oude Markt staat bekend om zijn vele terrassen en de evenementen die er worden gehouden. Het plein is het middelpunt van het uitgaansgebied, geniet van de authentieke gezelligheid die Enschede te bieden heeft!

Ligging

Het nieuwbouwproject Bruningmeyer is gevestigd in het binnensingelgebied van Enschede en valt onder de Spoorzone. Het stationsplein wordt de ontvangstruimte van de stad en in de Molenstraat gaat comfortabel wonen hand in hand met unieke architectuur. In deze woonwijk, die volop in ontwikkeling is, zijn groen, duurzaamheid en bereikbaarheid belangrijke kernwaarden. Daarnaast zijn voorzieningen als de supermarkt, kinderdagverblijven, scholen en het openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. De oprit naar de A35 is vlakbij en bovendien biedt Bruningmeyer eigen parkeergelegenheid onder het gebouw.

Een hypotheek voor Bruningmeyer

Ziet u zichzelf al wonen in het stadscentrum van Enschede? En voldoet het appartement en/of stadswoning aan al uw wensen? Fijn! Dan is het nu tijd om te bekijken of de aankoop ook financieel haalbaar is.
Wanneer u een bouwnummer uit een nieuwbouwplan koopt dan is er vaak sprake van dubbele lasten vanaf het moment dat u naar de notaris gaat. De hoogte van de hypotheek en het soort hypotheek hebben uiteraard invloed op de (mogelijk) dubbele lasten.
Bruningmeyer werkt samen met verschillende hypotheekadviseurs en zij zijn volledig geïnformeerd over het project. Mocht u voorafgaand al willen weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Nieuw Wonen Twente hypotheekadviseurs op telefoonnummer 085 - 273 23 77 of kijk op www.nieuwwonentwente.nl

Financieringsopzet

€ 350.000  VON (vrij op naam)
€ 40.000 Meerwerk. Voorbeeld: extra stopcontacten, verplaatsen van wanden
€ 390.000

Totale investering (excl. Financieringskosten)

€ 390.000 Hypotheek
  Volledige annuïteit
  Rente 2% (obv 100% MW) 20 jaar vast
€ 1.442 Maandannuïteit (rente + aflossing)

 

Hypotheekbedrag volledige annuïteit * Maandannuïteit
€ 350.000 € 1.294
€ 500.000 € 1.848
€ 10.000 € 37

* obv een rente van 2% (100% MW) en een rentevastperiode van 20 jaar

Dit zijn bruto bedragen
Het betreft een indicatie: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend
 

Financieringsopzet

€ 500.000 VON
€ 40.000 Meerwerk
€ 540.000

Totale investering (excl. Financieringskosten)

€ 390.000 Benodigde hypotheek
€ 270.000 Aflossingsvrij *
€ 120.000 Annuïteit
  Rente 1,72% (obv 72,22% MW) 20 jaar vast
€ 387 Aflossingsvrije hypotheek: uitsluitend rente
€ 427 Annuïteitenhypotheek (maandannuïteit (rente + aflossing))
€ 814 Totale maandlast

 

*(max. 50% van de MW met als maximum de hoogte van de huidige aflossingsvrije hypotheek)
 

Planning

 

Planning

Interesse?

U kunt zich binnen uw persoonlijke account inschrijven voor een van de appartementen of de stadswoning van Bruningmeyer.

Heeft u al een account aangemaakt? Dan kunt u zich vanaf nu, binnen uw account, digitaal inschrijven voor uw voorkeurswoningen. Login via het onderstaande inlogformulier.
Heeft u nog geen account? Volg dan de onderstaande 4 stappen om in aanmerkingen te komen voor de woningen van uw voorkeur.

Stap 1: Maak een account aan via onderstaand aanmeldformulier.

Stap 2: Nadat u het formulier heeft ingevuld en op registreer heeft geklikt ontvangt u een verificatie e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in deze e-mail om uw account te activeren.

Stap 3: U bent nu ingelogd binnen uw persoonlijke account. Klik op digitaal inschrijfformulier, deze is te vinden aan de linkerkant van het menu.

Stap 4: Vul alle gegevens in en onderteken het digitale inschrijfformulier om uw inschrijving te voltooien.

Aanmelden

Inloggen